Sunday, August 23, 2009

Salam Ramadhan and bla3



Salam Ramadhan ! maseh blom lmbt lg an aku nk wish sume org an ?
hoho.
well, first, aku nk mohon bebanyak sgt sorry sbb x update blog ni. haha. dh due bulan. maaf la yeah. hahaha. busy sgt woh. ngan trial sbp, jpns, SPM, and mcm2 ah lg yg bwat aku busy sehingga x mampu maen tenet. and ditambah lg dgn kehadiran f4 skola aku yg SERBA MENYUSAHKAN. org nk gune tenet pown xleyh ptg2. sebok je dok gunekan. heisyh, mmg menyusahkan pown f4 thun ni. x reti nk hormat org + malas + kuang ajar. kkk. back to main story, aku disini ingin menceritakan sesuatu yg berlaku la kt skola ni for the past 2 months. hoho. mmg byk. tp aku pilih sket je la. haha. kkk. lihat gamba di atas ? well, sebenarnye, gamba ni aku amek tyme skola ade krisis air. haha. yea krisis air. maksudnye, skola xde air, soo, aku and kekawan terpaksa la turun dr asrama yg serba 'tinggi' and bawak baldi masing3 utk amek air dr lori tngki ni. then lpas amek, terpaksalah bawak naek atas dgn berat nye yg maha berat. hoho. then, bile naek atas, tgk bdak2 dok mandi gune hose kebakaran. haha. wow. memebazir TENAGA je an turun naik amek air sedangkan kt asrama dh ade air yg lg laju tp serba kotor. haha. sooo. aku redha je la. lebih2 lg bende ni berlaku tyme trial. hoho. gile best. sebok sgt study smpi masalah air pown jd mcm3.
then, ade ape lg eh ? hmmm, jap , byk, tp aku malas nk cter. haha. and yea, lupe nk btao, TRIAL SBP DH ABES !! yeehhaaaaa. tp, aku x mampu nk gembira lg. haha. jpns masih berjalan. hahah. soooo, wut to do. kene smbung study. haha. tu je la kot post aku utk kali ni. malas ah. hahaha bye !

1 comment:

-yzd- said...

seriyes shit main paip bomba best:D